Özdilek

Kültür/Sanat

"Kare Takımı" Özdilek Kocaeli’de!

TRT Çocuk kanalının beğenilen çizgi filmlerinden olan Kare Takımı’nın en sevilen maskot karakterleri, Özdilek Kocaeli’de minik hayranlarıyla bir araya gelecek.

13 Kasım 2019 Saat: 16:14
Kare Takımı Özdilek Kocaeli’de!
"Kare Takımı" Özdilek Kocaeli’de!

Kare Takımı Özdilek Kocaeli’de!

TRT Çocuk kanalının beğenilen çizgi filmlerinden olan Kare Takımı’nın en sevilen maskot karakterleri, Özdilek Kocaeli’de gerçekleşecek müzikli gösteride minik hayranlarıyla bir araya gelecek.

16 - 17 Kasım tarihlerinde 14:00 – 16:00 ve 18:00 saatlerinde üç farklı seansta düzenlenecek etkinlikte, çizgi filmin sevilen karakterlerinden Kuti ve Aypa, Kare Takımı’nın en sevilen şarkılarıyla dans ederken çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirecekler.

Kocaeli’de ilk kez gerçekleştirilecek olan bu eğlence dolu etkinliğe, 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günü çocuklara özel kaçırılmayacak bu eğlence için Özdilek Kocaeli’ye uğramayı unutmayın!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat