Özdilek

Güncel

Kardeş Şehir İznik İle Anlamlı Buluşma

Gölcük Belediyesi, kardeş şehir İznik Belediyesi daire müdürleri ile Yazlık Ilıca’da düzenlenen programla bir araya geldi.

27 Şubat 2017 Saat: 20:40
Kardeş Şehir İznikle Anlamlı Buluşma
Kardeş Şehir İznik İle Anlamlı Buluşma

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'nin karşıladığı misafirlere, Gölcük İznikliler Dernek Başkanı Hasan Basri Başbay ve yönetimi de eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Değirmenci, kardeş şehir İznik’ten gelen misafirlerimizi ağırlamaktan dolayı oldukça mutlu ve memnunuz. Bilindiği gibi İznik Belediyemizle kardeş şehir protokolünü imzaladık. Bu anlamda da muhabbetimizin artması ve kardeşliğimizin pekişmesi adına görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Umarım bu birlik ve beraberliğimiz daim olur, dedi.

Dernek Başkanı Başbay, Bu nazik ziyaretleri için hemşehrilerimize, desteklerinden dolayı da Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e çok teşekkür ediyoruz. İznik ve Gölcük’ün kardeşliğinin daim olması adına gereken özen ve gayreti de göstereceğiz, dedi.

Program Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci tarafından,  Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Çini atölyesinde özel olarak hazırlanan çini eserlerin, İznik daire müdürlerine takdim edilmesinin ardından son buldu.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat