Özdilek

Ekonomi

Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı

BİNTSO-Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasının KOTO-Kocaeli Ticaret Odası, ziyaretinde Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı.

23 Haziran 2022 Saat: 21:44
Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı
Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı

Kardeş Oda Protokolü’ imzalandı

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Necmi Bulut, BİNTSO-Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas başkanlığındaki heyeti ağırladı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer ve Volkan Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Akif Şen, Murat Barış ve Yusuf Erenkaya, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Mert Alnıpak tarafından ağırlanan; Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, Başkan Vekili Selahattin Böckün, Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Yiğit, Meclis Üyeleri Saim Yayan, Mehmet Temiz, Hamit Akbana ve Genel Sekreter Emre Katrancı odalararası işbirliği üzerine görüş alışverisinde bulundular.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas iki oda arasında işbirliğini geliştirecek ‘Kardeş Oda Protokolü’ imzaladılar.

Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, ziyarette yaptığı konuşmada Bingöl’ün başta tarım üretimi olmak üzere birçok alanda üretim açısından verimli olduğunu vurguladı ve KOTO Üyelerini Bingöl’de yatırıma davet etti.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’ta Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ile yönetimini KOTO’da ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek,’Bu ziyaretle KOTO ve BİNTSO arasında işbirliğinin gelişmesi için gerekli çabayı KOTO yönetimi olarak göstereceğiz’ dedi. Ziyarette KOTO ve BİNTSO Başkanları hediye takdiminde bulundu ve anı fotoğrafları çekildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat