Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu’ndan AK Körfez’e iade-i ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensuplarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

5 Şubat 2018 Saat: 22:04
Karaosmanoğlu’ndan AK Körfez’e iade-i ziyaret
Karaosmanoğlu’ndan AK Körfez’e iade-i ziyaret

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

Hizmetlerle dolu bir dönem diliyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’na seçilen Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu; “Yeni seçilen ilçe başkanımıza ve yönetimine başarılar dilerim. Her daim yanlarında olacağız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Körfez ilçemizde de birçok farklı kültür ve farklı mezhepte olan vatandaşlarımız yaşamakta. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde hizmete devam edebilmek. Yeni atılım döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında görev alan tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyor, hizmetlerle dolu bir dönem diliyorum “ dedi.

Şener söğüt teşekkür etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Şener Söğüt; “ Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Körfez Belediye Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Teşkilatlarımız her daim canlı olacak. Körfez teşkilatımızın içinde ki birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları, gerek ilçe belediyemizin gerekse Büyükşehir Belediyemizin başarılarına değer katacaktır. Kardeşlik hukuku içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir iş yoktur” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat