Özdilek

Spor

Karaosmanoğlu’dan hakemlere saha müjdesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ilimiz hakemlerini antrenmanda ziyaret ederek mevcut tesislerin iyileştirileceğini ve Gebze’ye antrenman sahası yapılacağını müjdeledi

31 Ekim 2018 Saat: 20:54
Karaosmanoğlu’dan hakemlere saha müjdesi
Karaosmanoğlu’dan hakemlere saha müjdesi

Kurmaylar katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ilimiz hakemler ile Atletizm pistinde yapılan antrenmanda bir araya geldi. Karaosmanoğlu’nun bu ziyaretinde  MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım ve yönetimi Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Özhan Kurt hazır bulundu.

Saha sözü verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Atletizm pistindeki ziyaretinde ziyaretinde ilk sözü MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.  Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise ‘‘İlimizde görev yapan tüm hakemlerimize başarılar diliyorum. Çok zor bir görev yapıyorsunuz. Antrenman sahanızla eksikleri tamamlayacağız. Gebze’den gelen arkadaşlar için bir tanede Gebze’de antrenman yapacakları bir tesis yapacağız. Atletizm pistindeki sorunları gidermek için çalışmaları yapacağız” dedi.

Yıldırım eksikleri aktardı   

Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım ilimiz hakemlerinin çalışma imkanları hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat