Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu.

7 Kasım 2018 Saat: 11:38
Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu
Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu

İbrahim Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimiyle bir araya geldi. Doğu Kışla’daki dernek binasında gerçekleşen buluşmada, misafirperverlikleri nedeniyle Artvinlilere teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “15 yıldır derneklerimizi, vakıflarımızı federasyonlarımızı ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızı daha verimli hale gelmesi için teşvik etmeye çalışıyoruz. Demokrasinin ve kentlerin gelişmesi ortaya konulacak ortak aklın ürünü olduğunu da çok iyi biliyoruz” dedi.

 Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ortaya koyduğu bu hizmet iradesinin toplum için çok faydalı olacağını da dile getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Hemşerilerimizin ve çevrenizdeki çocuklarımızın sokakta kaybolmaması için sorumluluk almanızı takdirle karşılıyorum. Neslimize sahip çıkmada derneklerimizin bu konuya odaklanmasını çok faydalı buluyorum. Derneğimizin gençler ve kadınlar üzerine olan projelerini de çok olumlu buluyorum. Toplumun pozitif anlamda hayatın içerisinde yer almasına ve mutlu olmasına sizler en büyük katkıyı yapacaksınız. Genci ve kadını yüceltmek toplumu yüceltmek demektir. İnandığımız değerlere uygun bir nesli hep beraber yetiştireceğiz” ifadelerini sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat