Özdilek

Eğitim

Karantinada Hayata Renk Kattılar

Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi'nin önderliğinde bir araya gelen Bakırköy GSL ve Aşık Veysel GSL Flüt Sınıfı öğrencileri harika bir video hazırlayarak zorlu salgın günlerinde hayata renk kattılar.

18 Nisan 2021 Saat: 21:37
Karantinada Hayata Renk Kattılar
Karantinada Hayata Renk Kattılar

Hababam sınıfında ne demişti Mahmut Hoca; "Okul dört duvar ile çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında bir dağ başı; öğrenimin, bilginin var olduğu her yer okuldur." düsturuyla bu örnek çalışmaları gerçekleştirdiler.

Güzel Sanatlar Liseleri'nin öğrencileri için eğitim uzaktan veya yakından olmuş farketmiyor. İstanbul Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi'nin önderliginde bir araya gelen Bakırköy Güzel Sanatlar Lisesi ve Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi Flüt Sınıfı öğrencileri harika bir video hazırlayarak zorlu salgın günlerinde hayata renk kattılar.

Bende başarılarıyla adlarından sık sık bahsedilen bu okulların öğrencilerini, öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik ederim.

Tebrikler gençler!

Veysel Kavrayan, İSTANBUL

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat