Özdilek

Siyaset

Karamürsel Saadet'ten STK ziyareti

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay​ ve Yönetim Kurulu, Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Dernek Başkanı Mehmet Çeliköz ve yönetimini ziyarette bulundular.

12 Mart 2018 Saat: 09:14
Karamürsel Saadetten STK ziyareti
Karamürsel Saadet'ten STK ziyareti
Saadetli Başkan Özalay konuşmalarında şu sözlere yer verdi.
 Bu şekilde İlçemizde bulunması gereken hemşeri derneklerinin ilçemiz açısından çok önem arzetmektedir. İlçemizde kültür dernekleri ilçemizde sosyal faaliyetlerde zenginlik arzetmektedir. Kültür derneklerinin olması bizler açısından ilçemize yerleşmiş kendi kültür ve faaliyetlerini ortaya koymaları ilçemizin farklılığını ortaya çıkaran bir özelliği olmaktadır. Bu bakımdan Saadet Partisi Karamürsel Teşkilatı olarak Kafkas Dernek Başkanı Sn Mehmet Çeliköz ve yönetimine başarı dileklerimizi iletiyoruz. 
Karamürsel Kuzey Kafkas Kültür Dernek Başkanı Sn Mehmet Çeliköz de ziyaretlerinizden dolayı Sn Mehmet Özalay'a yönetime teşekkürlerini sundular. En kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacakları diyerekten güzel bir sohbet ortamı ile bu ziyaret sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat