Özdilek

Güncel

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel’e yeni İtfaiye binası yapacak.

16 Ocak 2018 Saat: 23:10
Karamürsel’e itfaiye müfreze binası yapacak
Karamürsel’e itfaiye müfreze binası yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için yenilikler yapıyor. İtfaiye’nin görevde kullandığı araçları çağın gereklerine göre yenileyen Büyükşehir Belediyesi olası olaylarda can ve mal kaybını en aza indirmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi bu amaçla İtfaiyeye yeni müfreze binaları da kazandırıyor.

 

3 katlı

Geçtiğimiz ay İzmit Terminal Müfreze Binası için ihaleye çıkan Büyükşehir Belediyesi bir müfreze binası da Karamürsel’e yapacak. 3 katlı olacak yapı bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Bina bodrum, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak. Karamürsel İtfaiyesi Yeni Müfreze Binası 5 araç kapasitesine sahip olacak.         

 

Bina bölümleri

Binanın bodrum katında; eğitim salonu, mescit, şadırvan, nomeks- çamaşır odası, su deposu, ısıtma merkezi yer alacak. Zemin katında; garaj, idare birimleri, kütüphane, dinlenme salonu, yemekhane, mutfak bulunurken birinci katta yatakhaneler ve spor salonu oluşturulacak.

 

5 şubat’ta ihale

Müfreze binasını yapımı için ihaleye çıkılacak. 5 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan ihale Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda saat 11.00’de yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat