Özdilek

Eğitim

Karamel’e sevgi yumağı

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Her Okula Bir Pati’ projesi kapsamında Yarımca Ortaokulu sokak köpeğini sahiplendi.

15 Kasım 2019 Saat: 14:39
Karamel’e sevgi yumağı
Karamel’e sevgi yumağı

Karamel’e sevgi yumağı

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Her Okula Bir Pati’ projesi kapsamında Yarımca Ortaokulu sokak köpeğini sahiplendi. Körfez Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından kontrolleri yapılan ve Karamel ismi verilen köpek, ilk günden ilgi odağı oldu

 

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Her Okula Bir Pati’ projesi kapsamında Yarımca Ortaokulu sokak köpeğini sahiplendi. Körfez Belediyesi Veteriner Hekimi Arzu Demirhan Ergeç tarafından Sokak ve Hayvan Bakım Merkezi’nde yapılan kontrol ve aşıları sonrasında ‘Karamel’ ismi verilen köpek öğretmen Serap Sevim’e teslim edildi.

 

ÖĞRENCİLERLE OYNADI

Ekipler tarafından okula götürülen Karamel’e öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Karamel için mama alan öğrenciler, okul bahçesinde ders aralarında onunla oynayarak eğlendi. Veteriner Hekim arzu Demirhan Ergeç, projeye desteklerinden dolayı okul yönetimine teşekkür etti.

 

BU BİR ÖRNEK OLMALI

Ergeç, “Okul Müdürümüz Alparslan Dalkılıç ve öğretmen Serap Sevim bu güzel uygulamaya öncülük ettiler. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Karamel’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ergeç, “Gerekli aşıları tarafımızdan gerçekleştirildi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat