Özdilek

Siyaset

Karakadılar Anadolular derneğini ziyaret etti

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Cumhur Karakadılar seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Karakadılar’ın bugünkü durağı Anadolular Derneği oldu

15 Ocak 2019 Saat: 00:45
Karakadılar Anadolular derneğini ziyaret etti
Karakadılar Anadolular derneğini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe Belediye Başkan adayı olan Cumhur Karakadılar ziyaretlerine devam ediyor. Karakadılar bu doğrultuda bugün Anadolular Derneği Başkanı Aydın Şentürk’ü ziyaret etti. Karakadılar’a ziyareti esnasında Kartepe İlçe Başkanı Şeref Kırmızı, SKM Başkanı Seval Akyüz, İlçe Yöneticileri Erkan Neroğlu, İshak Aydın, Kartepe Kadın Kolları Başkanı Kurtuluş Versan ve meclis üyesi aday adayı Hasan Bayrak eşlik etti. 

Kartepe’yi ileri götürecek kişiler olsun

Ziyarette öncelik olarak konuşan Dernek Başkanı Aydın Şentürk, “Biz dernek olarak öncelikle hoş geldiniz diyoruz. Bizim dilek ve temennilerden başka söyleyecek bir şeyimiz yok. Bizim istiyoruz ki halkla iç içe olan, Kartepe’yi daha ileri götürecek belediyecilik istiyoruz. Geçmişten gelen son 10-15 sene içerisinde sadece orada oturan hiçbir fikir üretemeyen insanlar yönetimlerde yer aldı. Biz bundan şikayetçiyiz. Çalışacağınız arkadaşların Kartepe’yi ileriye götürecek kişilerden seçmenizi öneriyoruz” dedi.

Halk meclisleri olacak

Daha sonra konuşan Karakadılar ise, “5 yıl ilçe başkamnlığı yaptım ve rabbim nasip etti aday oldum. Biz şuna söz veriyoruz. KArtepeyi kartepeliler yönetcek. Mahalle başkanları muhtarların önüne geçmiş durumda. Belediye başkanı oduğumuz günfen itibaren ötekileştirme olmayacak. Halkların birliğini sağlayıp Kartepe’yi yöneteceğiz. Meclisi seçerken de bu baülamda bir meclis çalışma yapacağız. Her halkı yansıtan bir çalışma yapacağız. Halk ne isterse o olacak. Mesela bir imar çalışması yapılıyor vatandaşın haberi yok. Yardımlar yapılıyor sadece kendi istediklerine dağıtıyorlar. Ben de yardımları yapacağım ama bu yardımları muhtarlara ve kurduğumuz halk meclislerine yaptıracağım” ifadelerini kullandı.

Gerçekten venedik yapacağız

Açıklamasının devamında projelerini anlatmaya devam eden Karakadılar, “Şimdi bir toplantı yapıyorlar oturup akşam yemeği yiyorlar. Bizim yapacağımız toplantılar hiçbirisi yemekli olmayacak. İnsanlar yemeğe dalıyor. O ara çıkıyor belediye başkanları konuşuyor. Hiçbir verim çıkmıyor. En fazla 2-3 kişi söz alıyor sonra eve gidiyor. Sonra karar çıkmıyor. Turizmle ilgili, kadınlarla, çocuklarla, gençlerle ilgili çalışmalarımız var. Her mahalleye kreş açacağız. Bunları da atanamayan öğretmenlerden seçip yapacağız. Çocuklarımız okula ücretsiz gidecek. Toplu taşıma araçlarına ücretsiz binecek çocuklarımız. Sezonluk kartlarını yükleyeceğiz. Hem otobüsçü kazanacak hem de öğrencilerimiz ücretsiz binebilecek. Hüseyin Üzülmez göreve ilk geldiğinde burayı Singapur yapacağım demişti sonra ilk yağmurda burası Venedik oldu. Biz gerçekten Venedik yapacağız burayı. Bataklıklarımızı temizleyip oralarda gondol turizmi yapacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat