Özdilek

Spor

Karacabey hazırlıkları başladı

Geçen hafta kendi sahasında play-off mücadelesi veren Kızılcabölükspor ile golsüz berabere kalan Kocaelispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karacabey Birlikspor, maçının provasına tam kadro ile başladı.

18 Nisan 2018 Saat: 12:47
Karacabey hazırlıkları başladı
Karacabey hazırlıkları başladı

Play-Off umutlarını gelecek bahara bırakan Kocaelispor, kalan üç karşılaşmadan 9 puan hesaplarıyla bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Karacabey Birlikspor maçının provasını oldukça neşeli bir ortamda başladı. Teknik direktör Galip Gündoğdu nezaretinde haftanın ilk antrenmanına hafif bir çalışma ile başlayan yeşil siyahlı futbolcular oldukça moralli göründü. İsmetpaşa Stadında yapılan ilk çalışmalara üç grup halinde serbest koşular ile başladı.

HAFİF ÇALIŞMA

Haftanın ilk antrenmanına yenileme çalışmaları ile devam eden yeşil siyahlılar, antrenmanın devamında üç grup halinde hazırlıklarını sürdürdü. Bir grup ayak tenisi yaparken, bir grup denge çalışmaları ve son grup ise açma germe çalışmaları ile ilk hafta çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanın son kısmında ise Yarım saha çift kale tek pas ve çift pas ile süren mücadelede yeşil siyahlı futbolcuların ortaya koyduğu mücadele oldukça hırslı bir şekilde geçti.

 

Onur Kandöken korkuttu

Kıran kırana bir mücadele şeklinde geçen 10’ar dakikalık çift kale mücadelesinde kıran kırana bir çekişme yaşandı. Bir pozisyonda Sinan Pektemek ile genç futbolcu Onur Kandöken arasındaki toplu mücadelede genç futbolcu Onur Kandöken’in ayağına aldığı darbe sonunda büyük bir heyecan yaşandı. Kocaelispor’un masörü Ali Arslan tarafından yapılan kontroller sonunda genç futbolcunun ciddi bir sakatlı durumu olmadığı belirtildi. Sakatlığından dolayı genç futbolcu Onur çift kaleyi yarım

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat