Özdilek

Güncel

Karabacak hacı ziyaretlerine başladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, geleneksel hale getirdiği hacı ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor.

24 Eylül 2018 Saat: 10:29
Karabacak hacı ziyaretlerine başladı
Karabacak hacı ziyaretlerine başladı

Darıca’da hac farizasını yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ederek, çiçeği burnunda hacılara ibadetlerinin hayırlı olması dileğinde bulunup tebrik eden Başkan Karabacak bütün hacıları evlerinde tek tek ziyaret ederek bu yıl da bu güzel geleneği sürdürmeyi hedefliyor.

Ak Parti meclis üyeleri ve  partililerle birlikte hac farizasını yerine getiren, Darıca’lı hacıları evlerinde ziyarete başlayan Başkan Karabacak, “kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi  aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanız umuduyla haccınızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim." diyerek hacıları tebrik etti. Başkan Şükrü Karabacak ve misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikram ederek, kutsal topraklarda olmanın mutluluğunu ve manevi hazzını anlatan hacılar ise Allah’ın herkese bu mutluluğu yaşatması temennisiyle nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Karabacak ve misafirlerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat