Özdilek

Güncel

Kandıralılar kariyer konuştu

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri, düzenlediği organizasyon ile kariyerlerinde söz sahibi eski mezunlarını ilçe gençleriyle buluşturdu.

24 Kasım 2018 Saat: 10:15
Kandıralılar kariyer konuştu
Kandıralılar kariyer konuştu

Bu yıl “Kariyer Konuşmaları” adı altında ikincisi düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini Kandıra Lisesi Mezunları Derneği ile birlikte Akçakoca Anadolu Lisesi Müdürü Recep Özaydın ve Okul Rehber Öğretmeni Şüheda Raşitoğlu gerçekleştirdiler. Etkinliğin adresi ise Kandıra Belediyesi Prof.Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’ydi.

 

Kandıra’da bulunan liselerin tüm 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte konuşmacılar çocukluk yıllarından başlayarak eğitim hayatlarını ve profesyonel meslek kariyerlerini gençlerle paylaştılar. Gençlerin çok büyük bir ilgi gösterdikleri etkinliğe bu yıl Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Kocaeli Üniversitesinden Doç. Dr. Kenan Acar, Global Nutritech Genel Müdürü Dr. Veysel Akay, Arsal Yönetim Danışmanlık Şirket Ortağı Aygül Balık ve Öğretmen Malik Doğan konuşmacı olarak katıldılar.

 

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz etkinliklerin amacından söz ederken ilçe gençlerini doğru rol modellerle buluşturarak onlara bir tür kariyer rehberliği yapabilmeyi hedeflediklerini ifade etti. Gençlerin kendileri ile aynı kaynaktan yola çıkan ve yaşamda bir noktaya ulaşan kişileri kendilerine örnek alma konusunda daha istekli olduklarını belirten Aynagöz, umuyoruz ki bu paylaşımlar kasabamız gençlerinin yollarını aydınlatıcı bir işlev teşkil edecektir dedi.

 

Etkinlik sonrasında tüm katılımcıları Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan makamında kabul ederek onlara ilçe gençlerinin eğitimlerine yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür etti. Bu ziyarette Kandıra Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri tarafından ilçeye kazandırılmak istenen “Gençlik Gelişim Merkezi” hakkındaki hedeflerde dile getirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’da projenin çok anlamlı ve faydalı hedefleri olduğu konusunda dernek yöneticileriyle aynı fikirde olduğunu belirtti. Daha önce Kandıra Lisesi Mezunları Derneği yöneticileri tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile de paylaşılan ve destek talep edilen “Gençlik Gelişim Merkezi” projesi için taraflar birlikte çaba sarf etme kararlılıklarını dile getirdiler.

 

Sonrasında, en kısa zamanda ilçe gençleri için yapılacak yeni etkinlikler üzerine görüşmek temennileri ile Kandıra Lisesi Mezunları De

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat