Özdilek

Siyaset

Kandıralılar’dan hemşerileri Acurman’a Tam Destek

CHP’nin Kandıralı genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, her fırsatta hemşerileriyle programlarda bir araya geliyor.

31 Mayıs 2018 Saat: 20:42
Kandıralılar’dan hemşerileri Acurman’a Tam Destek
Kandıralılar’dan hemşerileri Acurman’a Tam Destek

. CHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın iftarına katılan Acurman, Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin iftarında da hemşerileriyle buluştu.

Kandıra’daki iftara katıldı CHP’nin genç milletvekili aday Av. Anıl Acurman, çalışmalarını hızlandırarak devam ediyor. Günde 2-3 ilçede ziyaretlere ve programlara katılan Acurman, gittiği yerlerde de ilgiyle karşılanıyor. Kandıralı genç milletvekili adayı Acurman, dün de hemşerileriyle birlikte iftar yaptı. CHP Kandıra İlçe Başkanlığı’nın Namazgah Kültür Merkezi ve Etkinlik Alanı’nda düzenlediği iftara; CHP İl Başkan Yardımcısı Suca Omurca, Demet Karaman, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, CHP eski milletvekili Hurşit Güneş, eski milletvekili ve belediye başkanı Erol Köse, Kandıra Belediyesi eski başkanları Mustafa Ören ve Kenan Evin ve milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Ali Güneş ile çok sayıda partili ve vatandaş da katıldı.

Sınıf arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı Acurman, iftar öncesinde her masayı gezerek hemşerileriyle selamlaştı ve sohbet etti. Hemşerilerini büyük ilgiyle karşılayan Kandıralılar da Acurman ile hatıra fotoğrafı çektirip, Kandıra’nın her zaman yanında olacağını söylediler. Buradaki program sonrasında Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin Otel Asya’da düzenlediği iftar programına da giden Anıl Acurman, dernek üyeleriyle tek tek selamlaştı. Sınıf arkadaşı olan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak ile Av. Fatih Polat ile sohbet eden Acurman, Kandıra’nın desteğini her zaman hissettiğini ve hemşerilerine teşekkür ettiğini söyledi. Günün anısına hemşerileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Acurman, yoğun programını Yürüyüş Yolu’ndaki CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın açtığı stant ziyaretiyle sonlandırdı.

Etiketler: Anıl Acurman,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat