Özdilek

Güncel

Kandıra'da Yollardaki Ulaşım Ağı Hızlandırılıyor

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacılar Kocakaymaz , Kırkarmut mahallelerinde yol yapım ve onarım hizmetleriyle Ramazan ayında vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlıyor.

29 Mayıs 2018 Saat: 00:18
Kandırada Yollardaki Ulaşım Ağı Hızlandırılıyor
Kandıra'da Yollardaki Ulaşım Ağı Hızlandırılıyor

 Hacılar Kocakaymaz Kırkarmut mahallelerinde bağlantı yollarında çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yollarda oluşan  çukurları kapatarak oluşabilecek ulaşım sorunlarının önüne geçti.

İlçenin tüm mahallelerinde arazi yolu dolgu çalışmaları ve  asfalt yol yapımını da sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollardaki tahribatların yanı sıra, dar olan yolların genişletilmesi için hummalı bir çalışma sergiliyor. 

 Ekipler,  aynı zamanda mahallelerdeki sorunlu yolların tespitini yaparak sokaklardaki deforme olmuş parkeleri sökerek yenisi ile de kaplıyor. Başkan Ünal Köken, ihtiyacın olduğu her bölgemize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Vatandaşlarımızın yüzündeki memnuniyeti gördüğümüzde ise bu çalışma temposu daha da artıyor çünkü onların memnun oluşu bizlere de güç oluyor dedi.

 Kandıra’da doğup büyüdük. Memleketimize hizmet etmekten ve  ilçemizin kalkınarak büyümesinde görev almaktan mutluyuz. Birlik beraberliğin hüküm sürdüğü Kandıra’mızı örnek bir ilçe haline getireceğiz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Ünal Köken, hizmet önceliği ve aciliyet gerektiren çalışmalar başta olmak üzere tüm çalışmaların özveriyle yapıldığını belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat