Özdilek

Güncel

Kandıra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Kaymakamlığında kabul tebrikleriyle başlayan ve Cumhuriyet Caddesinde devam eden Cumhuriyetin 95. yılı kutlama törenine katıldı.

29 Ekim 2018 Saat: 12:21
Kandırada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Kandıra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Kandıra'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programa, Kandıra İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal,Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe protokolü, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Başkan Ünal Köken: “Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma başarısını gösteren ülkemiz her alanda sürekli gelişmekte ve güçlü bir geleceğe doğru hedefine emin adımlarla yürümektedir. Cumhuriyetimizin 95.yıldönümünde şehrimizin yerel hizmetlerde kalkınma hamlesini büyük bir hızla sürdürmeye ; Avrupa şehirleriyle rekabet gücümüzü her alanda daha da geliştirmeye ilçe halkı olarak kararlıyız.” dedi.

Öğrencilerin şiir, kompozisyon ve halk oyunları gösteriyle devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programına vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı. Kutlama programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Esarete karşı verdikleri destansı mücadeleyle bağımsızlığımızı kazanan ve bizlere Cumhuriyeti miras bırakan aziz kahramanlardan ilham almaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim diyen

Başkan Ünal Köken,  Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat