Özdilek

Çevre

“Kandıra sahillerinde bahar temizliği

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor. Sahillerde başlatılan bahar temizliği Kefken mahallesiyle devam ediyor.

24 Mart 2018 Saat: 00:10
“Kandıra sahillerinde bahar temizliği
“Kandıra sahillerinde bahar temizliği

İlçedeki yaya kaldırımı ,bordür kenarları, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını hızlandıran Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mazgallarda oluşabilecek tıkanmanın önüne geçmek için sokak araları ile kaldırım kenarlarını toprak ve atıklardan temizleyerek tazyikli suyla yıkıyor.

İlçenin tüm mahallerinde genel temizlik çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri, cadde ve sokakları tek tek dolaşarak çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bahar aylarıyla birlikte sosyal yaşamın canlandığı sahil alanlarında hijyeni koruyarak vatandaşlara kaliteli hizmet için çalıştıklarını vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sağlıklı yaşamın birinci koşulu temiz bir çevre. Bizler de ekiplerimizle birlikte belirlediğimiz çalışma programımıza göre tüm mahalle ve sokaklarımızı en iyi şekilde temizlemek için canla başla çalışıyoruz dedi.

Temizleme çalışmalarını memnuniyetle karşılayan esnaf ve vatandaşlar ise yapılan hizmet nedeniyle Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e  teşekkür etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat