Özdilek

Güncel

“Kandıra Namazgah İle Yaza Hazırlanıyor”

Kandıra’nın incisi olan Namazgah Kültür Merkezi ve Tema Park alanları çocukların ve gençlerin vazgeçilmezi olurken, yaza hazırlanıyor.

4 Nisan 2018 Saat: 00:29
“Kandıra Namazgah İle Yaza Hazırlanıyor”
“Kandıra Namazgah İle Yaza Hazırlanıyor”

Projelerin hızlıca hayata geçtiği ilçe olan Kandıra, yaza hızlı bir şekilde hazırlanıyor. Vatandaşlar özlemini çektiği sosyal alanlara kavuştu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in önemli projeleri arasında yer alan Namazgah Kültür Merkezi  ve Tema Park’ın hayata geçirilmesiyle vatandaşların yüzü güldü.

“Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyüş Alanları Arttırıldı     “

 Sağlık için yürüyen vatandaşlar bu proje ile yeni yürüyüş ve koşu alanlarına kavuşmuş oldu. Çocukların basketbol ve futbol oynayabilecekleri faaliyet noktalarını unutmayan Başkan Köken, aileleri de unutmadı ve proje kapsamında onlarında piknik yapabileceği kamelya ve çardakları vatandaşın kullanımına sundu.

“Başkan Köken, Vatandaşları Namazgaha Davet   Ediyor”

Namazgah Kültür Merkezi ve Tema Park alanını sık sık ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sıcak ilkbahar günlerinde, hizmete sunduğumuz Namazgah Tema Parkımızı görmenizi isterim. Yeşil ile mavinin buluştuğu bölgemizde, çocuk ve gençlerimizin aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz diyerek tüm vatandaşları Namazgah Tema Park alanına davet etti.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat