Özdilek

Güncel

Kandıra Kent Meydanı Projesi Esnaflara Anlatıldı

Kandıra’ya girişten Çarşı merkezine kadar olan bölgeyi güzelleştirecek olan Başkan Ünal Köken, ilçeye ilk kez gelen misafirlerin hayran kalacağı alanların oluşturulmasını hedefleniyor.

13 Nisan 2018 Saat: 07:52
Kandıra Kent Meydanı Projesi Esnaflara Anlatıldı
Kandıra Kent Meydanı Projesi Esnaflara Anlatıldı

İzmit yolu caddesinde yenileme, çevre düzenleme ve ışıklandırma çalışmalarını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kent meydanı projesi dahil olmak üzere yapılan tüm çalışmaları bir bütün olarak gördüklerini ve Kandıra’nın çehresine daha estetik bir görünüm kazandıracaklarını  anlattı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe esnaflarıyla bir araya geldiği kahvaltı programında kent meydanı projesinin geldiği aşamaları değerlendirdi. Projenin tamamlanmasıyla tüm esnafların ilçede huzur, birlik beraberlik içinde çalışacaklarını anlatan Başkan Köken, gelecek nesillere yaşanabilir modern bir ilçe bırakmak için el birliği ile çalışacağız dedi.

 Kandıra Belediye Binası projesi çevre ve peyzaj düzenlemesinin de anlatıldığı toplantıda ilçe esnaflarının görüşlerine başvuruldu, onların desteği ile hızlanacak olan çalışmalarda birlik beraberlik mesajı verildi.

“Esnaflardan Başkan Ünal Köken’e Kent Meydanı Projesi için Destek”

İlçede esnaflarla sağlanan birlik her fırsatta kendini gösteriyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in çabalarıyla gelişen ve büyüyen Kandıra’da ekonominin can damarını oluşturan esnaflar, kent meydanı projesine destek vererek çalışmalarından dolayı Başkan Köken’e teşekkür etti.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat