Özdilek

Turizm

Kandıra gezilere başladı

Bu yıl Nisan ayında başlayan Kültür Gezilerinde bugüne kadar İstanbul, Edirne, Bursa ve Çanakkale'ye 24 tur düzenlenerek, toplamda 600 kişi gezdirdi.

4 Temmuz 2018 Saat: 07:47
Kandıra gezilere başladı
Kandıra gezilere başladı

Kandıra Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Kültür gezileri vatandaşları son derece memnun ediyor.

Geziye katılmak isteyen vatandaşlar toplu olarak Kandıra Belediyesi Kültür Müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları halinde ücretsiz olan bu organizasyondan yararlanabiliyor.

Kandıra’lı vatandaşlar Belediye önünden başlayan kültür turlarıyla İstanbul, Edirne, Bursa ve Çanakkale gezilerine katılarak bu şehirlerimizdeki tarihi, kültürel ve turistik mekanları gezme şansı elde ediyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kültür gezilerinin memnuniyet oranının oldukça yüksek olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Kandıra Belediyesi olarak bu çalışmalarımızda da diğerlerinde olduğu gibi vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz. Çok keyifli, bilgilendirici geziler oluyor.

Ata yadigarı şehirlere gidiyoruz. İstanbula, Bursaya'ya Edirne’ye ve özellikle maneviyat dolu ve kahramanlık destanı yazılan Çanakkale’ye düzenlediğimiz gezilerimiz  ilgi odağı oluyor"

VATANDAŞLAR MEMNUN

Tarihi ve manevi değerleri yüksek şehirleri gezen özellikle Çanakkale’deki Şehitliği ziyaret eden Kandıralı vatandaşlar, destanın yazıldığı Kilitbahir, Hamidiye ve Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş, Seddülbahir, Şehitler Abidesi, Sargı yeri, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı’na götürülüyor.

Kültür gezilerine katılan Kandıralı vatandaşlar, ‘’Böylesine anlamlı bir organizasyon için ilk başta Başkanımız Ünal Köken’e  ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat