Özdilek

Çevre

Kandıra’da Yollar Kışa Hazırlanıyor

Kandıra’da kış hazırlıkları hızla sürüyor. Pınardüzü Duraklı mahallesindeki bağlantı yolunda asfalt öncesi yol bakım ve alt temel serim çalışmaları başladı.

16 Kasım 2018 Saat: 09:58
Kandıra’da Yollar Kışa Hazırlanıyor
Kandıra’da Yollar Kışa Hazırlanıyor

Kandıra’da Yollar Kışa Hazırlanıyor

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarına gelinmesiyle birlikte vatandaşlardan gelen istek ve talepleri değerlendirerek çalışmaları başlatıyor.

“Pınardüzü Duraklı Mahallesinde Asfalt Öncesi Hazırlıklar Bitti”

Yol bakım ve onarım çalışmalarına hız veren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle aralarındaki bozuk alanları tespit eden ekipler, buralarda asfalt, yol bakım onarım çalışmaları yapıyor. Çevre mahallerde de çalışmalar gerçekleştiren Belediye ekipleri, Pınardüzü Duraklı mahallesinde bağlantı yollarını asfalt öncesi hazırlıyor. Temel serim çalışmalarına başlayan ekipler, Babaköyü Karakaya mahallesinde asfalt çalışmalarını da başlattı. Kandıra merkez mahallelerinde de asfalt hizmetleri veren ekipler, yağmur çamur demeden çalışıyor.

“Başkan Ünal Köken, Mahallelerdeki Çalışmalarla Yakından İlgileniyor”

Bu çalışmalarla birlikte trafik akışında yaşanan sorunların tamamen giderileceği kaydedildi. Vatandaşların takdirini alan bu çalışmalar, devam ederken çevre halkına rahatsızlık verilmemesine de dikkat ediliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, mahallelerimizdeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapı sorunu olmayan bir ilçe bizim en büyük hedefimiz. Mahallelerimizde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacak dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat