Özdilek

Çevre

Kandıra’da yaz temizliği

Vatandaşlardan gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiren Kandıra Belediyesi, nüfusun yaz mevsiminde ikiye katlanmasından dolayı çalışmalarını arttırıyor.

5 Haziran 2018 Saat: 09:54
Kandıra’da yaz temizliği
Kandıra’da yaz temizliği

96 mahallenin  bulunduğu  Kandıra’da merkez ve sahil bölgelerinde tüm vatandaşlara kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için çalışılıyor.

Çevre Temizlik Çalışmaları Artıyor

Bayramlarda, hafta sonlarında çalışmalarını aşırı nüfus  yoğunluğuna  bağlı olarak arttıran Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp toplama ve çevre temizliğini sağlama görevlerini gerçekleştirmek için en üst seviyede çalışıyor.

 Vatandaşların talepleri doğrultusunda sahil bölgelerindeki  çevre temizliği çalışmalarını hızlandıran ekipler, oluşturdukları çalışma programları dahilinde taleplere yetişmek için canla başla hizmet veriyor.

Çalışmalar Üç Program Halinde Hızlandırılıyor

Sahil bölgelerinde oluşan nüfus yoğunluğunda vatandaşların istek ve taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışan Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmalarını üç ayrı program halinde oluşturuyor. 96 mahallesi bulunan Kandıra’da çevre temizliği başta olmak üzere hizmetler aksamadan sürdürülüyor.

Temizlik Çalışmalarında Seferler Arttılıyor

Her temizlik aracının  sıklıkla sefer düzenlediğini belirten Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda her noktaya kaliteli hizmet ulaştırma konusunda çalıştıklarını vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat