Özdilek

Güncel

Kandıra’da Asfalt Yol Çalışması

Yaz aylarında nüfusunu ikiye katlayan Kandıra’da çalışmalar sürüyor.

10 Temmuz 2018 Saat: 12:03
Kandıra’da Asfalt Yol Çalışması
Kandıra’da Asfalt Yol Çalışması

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yol yapım ve onarım hizmetleriyle ilçenin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Çakırcali mahallesi Kocabayramlar Mevkinde  asfalt çalışması yaptı. İlçe trafiğinin rahatlaması anlamında hayati bir önem taşıyan asfalt yol çalışmalarında tüm cadde ve sokaklar yenileniyor.

Asfaltlanmamış hiçbir caddemiz ve mahallemiz kalmayacak diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, alt yapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve mahallelerimizdeki sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın , esnafımızın büyük memnuniyetini kazanan çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak dedi.

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarının daha da hızlanacağını ifade eden  Belediye ekipleri, bu çerçevede Kandıra’ya yakışan yolları yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyor. Riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem vermeyi sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat