Özdilek

Güncel

Kandıra’da asfalt seferberliği sürüyor

Kandıra Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını Kanatlar Kadıköy mahallesinde sürdürüyor.

17 Eylül 2018 Saat: 11:21
Kandıra’da asfalt seferberliği sürüyor
Kandıra’da asfalt seferberliği sürüyor

“Kanatlar Kadıköy Mahallesinde Asfalt Serim Hizmetleri          “

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçenin farklı noktalarında asfalt serim , kaldırım, stabilize yol ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Belirli bir plan çerçevesinde çalışan ekipler, cadde ve sokaklarda asfalt hizmetlerini yapıyor. Kanatlar Kadıköy mahallesinde asfalt serim çalışmalarını bitiren Belediye ekipleri, Dalca mahallesinde mezarlık çevresindeki yolda asfalt serme çalışmalarını tamamladı.

“Mancarlar Mahallesi  Perde Duvar Örme Çalışmalarıyla Çevre Estetik Görünüm Kazanıyor”

İlçedeki mahallelere sıcak asfalt sererek eksiklikleri bitirmek için çalışan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Mancarlar mahallesinde perde duvar çalışmalarıyla mahalleye estetik bir görünüm kazandırıyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışan Belediye ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışıyor.

“Başkan Köken, Çalışıyor”

Kandıra’nın her bir köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra belediyecilik anlamında asfalt, kaldırım, park ve bahçe çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

 Çalışan ve yenilikler üreten bir ilçe olmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Ünal Köken,  hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ilçemizi geliştirecek hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam edeceğiz dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat