Özdilek

Ekonomi

“Kandıra Belediyesinde Taşeron İşçi Kalmıyor”

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerinin yolunu açan düzenlemeyle başlatılan çalışmalar kapsamında Kandıra Belediyesi 131 personeli için imzaları attı.

30 Mart 2018 Saat: 12:42
“Kandıra Belediyesinde Taşeron İşçi Kalmıyor”
“Kandıra Belediyesinde Taşeron İşçi Kalmıyor”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’u  ziyaret etti. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Köken, Belediye bünyesinde çalışan 131 şirket elemanı için Kandıra Belediyesi Personel Anomim Şirketi adıyla bir şirket kurduklarını ve 131 elemanın bu kurulan şirkette istihdam edileceğini açıkladı. Tüm personelimize hayırlı olsun diyen Başkan Ünal Köken, alın teriyle ekmeğini kazanan emekçi kardeşlerimizin daha iyi şartlarda çalışmalarına yönelik Hükümetimiz tarafından yapılan çalışmaları destekliyoruz dedi.

Çalışanlarımızın, emeğinin karşılığını tam olarak almasını hedefliyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, güçlü Türkiye için atılan adımların milletimizle, esnafımızla, çalışanlarımızla el ele vererek oluşturulacak birlik ve beraberlikle daha da güçleneceğini vurguladı.

“Güçlü Türkiye için yola çıkıyoruz."

Kandıra Belediyesinde çalışan 131 hizmet alımı personelin  yeni kurulan Kandıra Belediyesi Personel Anomim Şirketinde istihdam edilmesine yönelik imzaları atan Başkan Ünal Köken, büyümenin en önemli göstergelerinden birinin de istihdam olduğunu anlattığı konuşmasında Kandıra’ya en iyi hizmetin sunulmasında emek veren tüm çalışanlarımıza atılan imzaların hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat