Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesinde asfalt seferberliği

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

21 Haziran 2018 Saat: 07:34
Kandıra Belediyesinde asfalt seferberliği
Kandıra Belediyesinde asfalt seferberliği

Topluca Koruklar ve Kırkarmut Yağcılar’da asfalt serim ve asfalt yama çalışmalarıyla vatandaşlardan gelen istek ve talepleri karşılayan ekipler, belirlenen çalışma planı dahilinde tüm mahallelere yetişmeyi hedefliyor.

96 mahallesi bulunan Kandıra’nın her noktasına hizmet ulaştırmak için çalışan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Topluca Koruklar ve Kırkarmut Yağcılar’da  asfalt serim ve asfalt yama hizmetlerini sürdürüyor.

 

“Mahallelilerin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediyesi, vatandaşların rahat ve konforlu bir yaşam sürmelerine yönelik çalışıyor.”

 Ulaşımın kolaylıkla sağlanabilir olması için asfaltlama ve parke hizmetlerine ara vermeden devam eden ekipler, Kandıra’nın gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarına devam ediyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hem merkez hem de mahallelerdeki hizmetlerin aralıksız devam ettiğini vurguladı. İlçemizin gelişerek büyümesi noktasında ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz diyen Başkan Ünal Köken, ilçenin tüm noktalarına hizmetlerin ulaşması için aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat