Özdilek

Spor

Kandıra Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Kandıra Belediyesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim sezonunun bitmesiyle Yaz Spor Okulu çalışmasını tamamlayarak öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

2 Temmuz 2018 Saat: 16:58
Kandıra Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı
Kandıra Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Futbol ve Kickboks olmak üzere 2 branşta eğitim verecek olan Yaz Spor Okulu’na katılmak isteyen 2007-2011 Doğumlu öğrenciler Kandıra Belediyesi Beyaz Masa Merkezinden başvuru ve kayıtlarını 10 Temmuz 2018 Salı gününe kadar ücretsiz yapabilecekler.

Kandıra’da yaşayan öğrencilerin yakından takip ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği yaz Spor Okulu’nda öğrencilere gruplarına göre eğitim verecek uzman ve akademisyen eğitmenler görev alacak.

Kandıra Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencileri belirlenen tesislerde kendi alanlarında kaliteli bir eğitim alırken, aynı zamanda sürpriz geziler, aktiviteler ve yüzme havuzu etkinliklerine katılarak  yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirecekler.

 Başkan Ünal Köken: “ Çocuklarımız ve Gençlerimiz Yaz Tatillerini En İyi Şekilde Değerlendirecek” Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durarak yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade den Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken: “ Yaz Okulunda öğrencilerimizi hayata hazırlamak için eğitimler veriyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için sporla beraber, bir çok alanda eğitim veren  uzman eğitmenlerimiz görev yapıyor. Her zaman dediğimiz gibi okul öncesinden üniversiteye kadar çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanındayız. Sağlıklı ve eğlenceli geçecek bir yaz, Belediyemiz tarafından düzenlenen spor okullarında kıymetli yavrularımızı bekliyor” dedi.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat