Özdilek

Kültür/Sanat

Kandıra Belediyesi Gençlik Merkezi Yapıyor

Kandıra Belediyesi Akdurak Mahallesi'nde gençlik merkezi yapmak için kolları sıvadı.

16 Kasım 2016 Saat: 09:38
Kandıra Belediyesi Gençlik Merkezi Yapıyor
Kandıra Belediyesi Gençlik Merkezi Yapıyor

Kandıra Belediye'si Akdurak Mahallesi'nde 1.250 m2 lik bir alanda inşaat çalışmalarına başladığı Gençlik Merkezi'nde  150 kişilik Konferans salonu, bay-bayan mescitleri, çok amaçlı salon, bilgisayar odası, oyun salonu, kafeterya ve dersliklerle idareci odaları yer alacağı bildirildi.

Kandıra için önemli ve modern bir yatırım olan gençlik merkezi projesi ile ilgili birGençlik merkezi ile ilgili  açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken '' toplumun önemli bir kesimini oluşturan çocuklarımızı ve gençlerimizi, sokaklardan, kahve köşelerinden, oyun salonlarından kurtaracak projeleri hayata geçirmeyi, bir görev ve önemli bir hizmet sayıyoruz. Bu projeyle Kandıra'mızda  yaşayan tüm gençlerimizin eğitim ve kültürel anlamda gelişiminin desteklenmesini, özellikle Akdurak mahallemizde yaşayan Roman  gençlerimizin bu merkezimizi daha çok kullanmalarını teşvik ederek, kötü alışkanlıkların pençesine düşmeden topluma  faydalı hale getirilmesini amaçlıyoruz'' dedi.

 Temel kazı çalışmaları tamamlanan ve inşaat çalışmaları hızla devam eden merkezin, 30 Mart 2017'de bitirilmesi hedefleniyor.

 Kandıra Gençlik Merkezi, İlçede faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşlarına binayı kullanma imkanı verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat