Özdilek

Güncel

Kandıra bayramlaştı

Kandıra Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye çay bahçesinde kent bayramlaşma töreni düzenledi.

15 Haziran 2018 Saat: 13:21
Kandıra bayramlaştı
Kandıra bayramlaştı

Törene Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon Komutanı P. Bnb. Ali Akyaka, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlarımız yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Ünal Köken, hemşehrileriyle bayramlaştı.

Birlik beraberlik vurgusunda bulunan Başkan Ünal Köken, saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını  belirtti.  Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın  yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günler olduğunu anlatan Başkan Köken, Kandıra'nın da bu birlik ve kardeşlik ortamını en iyi şekilde yansıttığını ifade etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat