Özdilek

Güncel

Kandıra, Araman Mahallesinde çalışma

Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, istek ve talepleri karşılamak konusunda titizlikle çalışmalarına devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

19 Temmuz 2018 Saat: 12:07
Kandıra, Araman Mahallesinde çalışma
Kandıra, Araman Mahallesinde çalışma

Araman mahallesindeki mezarlık yolunda iyileştirme ve parke çalışmalarını yapan Belediye ekipleri,  bu alandaki çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Diğer yandan da yol yapım onarım ve parke yapımı hizmetleriyle vatandaşların istek ve taleplerini hayata geçiren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet ağını genişletiyor.

Başkan Ünal Köken, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Şu anda merkez ve mahallelerimizin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan kaldırım bir yandan da parke ve asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat