Özdilek

Sağlık

Kamu Hastanelerinde Muayene Olmak Artık Çok Kolay

Kocaeli Kamu Hastanelerinde “Kolay Hasta Erişim Sistemi” uygulaması vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

22 Haziran 2017 Saat: 09:56
Kamu Hastanelerinde Muayene Olmak Artık Çok Kolay
Kamu Hastanelerinde Muayene Olmak Artık Çok Kolay

Kamu Hastanelerinden Bir Yenilik: Kolay Hasta Erişim Sistemi

Kocaeli Kamu Hastanelerinde “Kolay Hasta Erişim Sistemi”  uygulaması vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bu sistem sayesinde sağlık tesislerine başvuran hastalar, bankolardaki tıbbi sekreterlere ihtiyaç duymadan randevu, sıra ve tahlil sonuçları alma gibi işlemlerini KİOSK Cihazları ile saniyeler içinde kendileri gerçekleştirebiliyor. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Körfez Devlet Hastanesi’nde ilki başlatılan KİOSK uygulaması, SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Karamürsel Devlet Hastanesi’nde de faaliyete geçerek, 2017 yılında tüm sağlık tesislerinde yaygın hale getirilecek.

 

KİOSK Büyük Kolaylık Sağlıyor

Konu ile ilgili bilgi veren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney “Hastanelerimize müracaat eden hastaların, hasta kayıt ve kabul işlemlerinin hızla yapılması ve zaman kaybetmeden hizmet almalarını sağlamak amacıyla sağlık tesislerimize “KOLAY HASTA ERİŞİM SİSTEMİ” kurduk. Bu sayede hastalarımız, kimseye ihtiyaç duymadan sıra numaralarını kendileri alıp doğrudan muayene olacakları polikliniklere geçebiliyor. Yapılan düzenlemelerle Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile randevu alan hastalarımız ise hiçbir yere uğramadan doğrudan polikliniğe gidebilecek. Bu uygulamalar hem hastalarımız için büyük kolaylık sağlıyor hem de sağlık tesislerimizin banko ve hasta karşılama alanlarındaki çalışanlarımızın asli görevlerini daha verimli yapmalarını sağlanmış oluyor” dedi.

 

Hekime Ulaşım Süresi En Aza İniyor

Kiosk Sistemi ile hastalara hekim seçme hakkı tanılanarak anında provizyon alınması ve hızlı kayıt yapılması hastanın hekime ulaşım süresini en aza indiriyor. Alınan provizyon sonrasında hastalar muayene fişi ile doğrudan ilgili polikliniklere gidip muayene olabiliyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat