Özdilek

Güncel

Kaman'dan Anneler Günü Mesajı

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

13 Mayıs 2018 Saat: 03:18
Kamandan Anneler Günü Mesajı
Kaman'dan Anneler Günü Mesajı

Serdar Kaman'ın mesajı şöyle:

Hayatın ilk anından itibaren bir çocuğun hayatının şekillenme sürecinde, sağlıklı bir birey olarak yetişmesinde, sosyal ortamlarda en doğru davranışları kazanmasında en önemli rolü üstlenen hiç kuşkusuz annelerimizdir. “Bizler için her türlü zorluğa göğüs geren annelerimizin, bizlere daha güzel bir gelecek sunmak, iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu öğretmek için yaptıkları fedakarlıkları saymakla bitiremeyiz.

           

Annelik; en fazla özveri, sabır ve emek gerektiren  bir ömür boyu devam eden kutsal bir görevdir. Bu  sevginin karşılığını yılın sadece bir günü annelerimizi hatırlayarak ödememiz mümkün değildir.

           

Ülkemiz anneleri çalışma hayatında olsun, siyasette olsun, üretim ve daha birçok alanda olsun özveriyle çalışarak üstün başarılar elde ettiklerine tanık olmaktayız. Güçlü, mücadeleci ve fedakar annelerimiz olduğu sürece, daha aydın, sağlam karakterli, özgüveni yüksek nesiller yetişecek ve ülkemiz her alanda daha güzel, daha refah bir ülke olma yolunda ilerlemesini sürdürecektir.

           

Bu vesile ile, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak her yaşta ve koşulda bizlerden desteklerini esirgemeyen, en büyük güven, sevgi ve hoşgörü kaynağımız olan annelerimizin anneler gününü en içten duygularımızla kutluyoruz.”

 

 

 

 

                                                                                         Dr. Serdar Kaman

                                                                                           İyi Parti Kocaeli İl Başkanı

 

Etiketler: Serdar Kaman,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat