Özdilek

Siyaset

Kaman, Hiç bir işçi işini kaybetmeyecek

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İl binasında yaptığı basın toplantısında büyükşehir belediyesinde çalışan işçilere önemli mesaj verdi.

5 Şubat 2019 Saat: 20:30
Kaman, Hiç bir işçi işini kaybetmeyecek
Kaman, Hiç bir işçi işini kaybetmeyecek

Kaman, Hiç bir işçi işini kaybetmeyecek

Haber detayı

Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, İl binasında yaptığı basın toplantısında büyükşehir belediyesinde çalışan işçilere önemli mesaj verdi.

“İşçiler sakın korkmasın. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirsem, hiçbir işçiyi, hiçbir emekçiyi işten çıkarmayacağım” dedi.

13-0’ın verdiği şımarıklık

İktidar 13-0’ın verdiği şımarıklıkla kendine göre algı kullanıyor diyen Serdar Kaman, “Büyükşehir belediyesinde yaklaşık 10 bin kişi çalışıyor. Bazı basın kuruluşlarının haberlerde yeni gelenlerin işleri görevden çıkaracağını yazmış. Bu haber bizim açımızdan tamamen yalandır. Biz büyükşehir belediye başkanı seçilirsek, hiçbir işçiyi hiçbir emekçiyi görevinden ayırmayacağım, işten çıkarmayacağım. İşçileri huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok. İşçiler boş yere korkmasın” dedi.

Hastane yapacağız   

Bizim projelerimizde hazırlık süreçlerimiz devam ediyor diyen Serdar Kaman, “Gezdiğimiz bölgelerde bazı doneleri elde etmeye çalışıyoruz. Mesela İlimtepe’nin yarısında kanalizasyon yokmuş, yolunda problemler varmış. Havasının temiz olması nedeniyle göğüs hastanesi talepleri oldu. Tabi geldiğimizin 6. Ayında hemen yapamayız ama belli bir zaman limiti çerçevesinde 4’ncü yılın sonunda hastane yaparız dedik. Tabi daha başka ilçelerde de problemler ve talepler var” diye konuştu.

attachment-296333-1-2e69936f8a0be743fbc8a4523b66bf9f-1549364721-1549364890.jpg?

Belediye  onlara hayal olacak 

8 Mart’ta projelerimizi bir kitapçık halinde kamuoyuna duyuracağız diyen Serdar Kaman, “Karaosmanoğlu’nun 2009 yılına ait bir kitapçığı vardı. Oradaki projeler gibi hayali projeler yapmayacağız. Aksine ayağı yere basan projeler yağacağız. Biz hayal satan grup değiliz. Şimdiye kadar hayal sattılar. Bundan sonra da onlar için belediye hayal olacak” şeklinde konuştu.

Kazandığımda Şükür namazı kılacağım   

Saha çalışmaları hakkında konuşan Kaman, “Biz insan odaklı, huzurlu mutlu ve sağlıklı insanların yaşadığı bir kent hayaliyle projelerimizi üreteceğiz. Sahada neyle karşılaşacağımızı merakla bekliyorduk. Sahada Allah razı olsun halkımızın büyük teveccühünü gördük. Çarşıda gezerken yüzümde bir gülümseme oluştu ve kazanacağımıza olan inancım bir kat daha arttı. Başkan seçildiğim takdirde yapacağım ilk iş şükür namazı kılmak olacak” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat