Özdilek

Siyaset

Kaman: En iyi listeyi biz yaptık

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında Kocaeli’den iyi milletvekili aday listesini İYİ Parti’nin oluşturduğunu vurgulayarak “Bununla gurur duyuyoruz” dedi

22 Mayıs 2018 Saat: 13:15
Kaman: En iyi listeyi biz yaptık
Kaman: En iyi listeyi biz yaptık

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, geçtiğimiz gün milletvekilleri adaylarının açıklanmasının ardından il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kaman basın açıklamasında, “Seçim arifesindeyiz. Vekil adaylarımız dün belli oldu. Diğer partilerin vekil adaylarıyla karşılaştırıldığında hem tecrübeli adaylar. Hem de siyasete kazandırdığımız yeni yüzler var adaylarımız arasında. İYİ Parti Kocaeli’de en iyi listeyi çıkarmıştır. Bununla gurur duyuyoruz” dedi.

 

“Ak parti kredisini kötü kullandı”

 Listenin ilk sırasında Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Türkkan vardır. Türkkan, tecrübesiyle diğer adaylara da birinci sıranın hakkını vererek iyi bir seçim kampanyası yapacaktır. Bundan eminim. İkinci sıramızda Kardak Kahramanlarımızdan birisi Ali Türkşen komutanımız bulunuyor. FETÖ’den dolayı mağdur edilmiş bir isim. O İYİ Parti’nin Türk Siyasetine kazandırdığı yeni bir değerdir. Üçüncü sırada Gebze’yi temsilen kıymetli profesörümüz Harun Demirkaya beyefendi yer almıştır” dedi. Kaman ardından diğer adaylar hakkında da kısa kısa bilgiler verdi. “Türkiye geneline baktığımızda çok kıymetli adaylarımız vardır” diyen Serdar Kaman, “Bu kadroyla beraber Türkiye’nin 20 yılını şekillendireceğiz. Ve iddia ediyorum Kocaeli’den 6 vekil çıkaracağız. AK Parti kredisini çok kötü harcadı” diye belirtti.

 

“Siyaset uzun soluklu bir yoldur”

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Parti Ufuk Turan’ın aday gösterilmemesini değerlendiren Kaman, “İktidar partisi dışında en çok aday adayı olan partiydik. 47 kişi bize gelip direk başvurdu. Hepsini listeye koyma şansı yoktu. Genel merkezin verdiği karara herkes saygı duymak zorundadır. Ufuk Turan değerli bir arkadaşımızdır. Bu onun kötü olduğu anlamına gelmez, bu bir tercih meselesidir. Siyaset uzun soluklu bir yoldur” diye konuştu.

 

İyi parti milletvekili adayları

1-Lütfü Türkkan

2-Ali Türkşen

3-Harun Demirkaya

4-Ruhittin Sönmez

5-Dijle Akın

6-Adil Gülez

7-Ahmet Yeşil

8-Fuat Berna

9-İbrahim Ömer Toyran

10-Renan Kıran

11-Ayşegül Babacan

12-Alper Bircanoğlu

13-Ayla İlgün

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat