Özdilek

Siyaset

Kaman’dan yerel seçimlere hazırız mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman haftalık olağan basın toplantısında yerel seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

3 Temmuz 2018 Saat: 12:44
Kaman’dan yerel seçimlere hazırız mesajı
Kaman’dan yerel seçimlere hazırız mesajı

  Genel bir değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Serdar Kaman, Yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

 “Yerel seçimlerin erkene alınması ihtimaline karşın çalışmalarımıza başlıyoruz. Önümüzdeki hafta Genel Merkezde, Genel Başkanımızla toplantı yapacağız. Teşkilatımızın çalışmaları devam edecek. Sadece ve sadece yerel seçimlere odaklanmış durumdayız. İlçe başkanlarımız belediye başkanlığı adaylarını değerlendirmeye başladı. Daha önce de söylediğim gibi AK Parti hükümetinin uyguladığı ekonomik politikaların hatalı olduğunu söylüyoruz” diye konuştu.  belediyeler borç içinde “Üretim değil tüketim üzerine ekonomik politika kurdular” diyen Kaman, “Radikal çözümler yerine kısa süreli tedbirler aldılar. Bu tablonun ekonominin daha da kötüleşmesinde etkili olabilir. Biz bundan endişeliyiz. Bu tablo yerel seçimlerden önce gerçekleşirse yerel seçimlerin sonuçlarını etkiler. Yerel seçimler baskın erken seçim şeklinde olursa bunun nedeni ekonomik kötüleşmedir. Hali hazırda belediyeler ciddi bir borç sıkıntısı içerisindeler.

Dilovası Belediyesi factöring şirketlerle çalışmak zorunda” ifadelerini kullandı. projeler yanlış Yerel seçim hazırlıklarına değinen Kaman, “Yerel seçim hazırlıkları için ekipler oluşturuyoruz. Bu ekipler ilçelerdeki sorunlarla ilgili raporlar hazırlayacaklar. Belediyeler bize emanet edilirse yarım kalan projeleri bitireceğiz. Ancak katı atık yakma tesisi gibi sadece yakmaya dayalı bir yanlış projenin de uygulanabilirliğini tekrardan değerlendirme altına alacağız ve projelendirmeyi yeniden yapacağız. Çünkü biz bu projenin yerinin yanlış olduğuna ve sisteminin yanlış olduğuna inanıyoruz. Yerel seçimlerde kaç belediye alacağımız konusunda iddiamız yok. Bunu seçim yaklaştıkça göreceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler: Serdar Kaman,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat