Özdilek

İGF

Kahramanmaraş Kalesi çevresinde büyük sorun

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Kahramanmaraş Temsilcisi Tural Şahbazlı, Kahramanmaraş Kalesi’nin altında çevre düzenlemesi yapılmamasından dert yandı.

16 Nisan 2021 Saat: 12:05
Kahramanmaraş Kalesi çevresinde büyük sorun
Kahramanmaraş Kalesi çevresinde büyük sorun

KAHRAMANMARAŞ( İGFA) - Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Markasi.Tv Haber Sitesi Köşe Yazarı ve Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Kahramanmaraş Temsilcisi Tural Şahbazlı, turizm sektöründe eskinin olmayacağını belirtti.  Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kahramanmaraş Kalesi’nin hem şehrin tarihi hem de turizmi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Şahbazlı, “Kalenin hemen alt kısmına sadece tur otobüslerinin park edebileceği alan yapıldı. Tur otobüsleri geliyor, şehri gezmeden ilk kaleye çıkıyor... Ama kalemiz ne kadar iyi, ne kadar güzel olsa da tur otobüsünden iniyor ya şehrimizin misafirleri... Şehrin tam merkezinde ne görüyorlar biliyor musunuz? Çevre düzenlemesi namına herhangi bir çalışma gerçekleştirilmemiş. Bu yakışmıyor” dedi.

İLGİLİLER KAYITSIZ KALDI

Belediyede görevli müdürlerle görüşemediğini söyleyen Şahbazlı, “Burayı iki ay önce de, bir ay önce gördüğümde de böyleydi... Büyükşehir belediyemizde çok değer verdiğimiz, aynı zamanda basından da sorumlu şube müdürünü aradım... Müdür bey hiç müsait olmadı...  "Turalcığım, toplantıdayım. Ben seni arayayım ve "Yerime geçince arayayım’ dan başka bir cevap alamadık... Her şeyi belediye başkanından da beklemek olmaz... Bir şubede onca çalışan, şefi, müdürü, daire başkanı diye uzatırsak bu listeyi belediye başkanına kadar bunu görmesi gereken, fark etmesi gereken en az 50 kişi vardır... Ama gel gör ki, her gün turizm öyle, şehir böyle konuşan o 50 kişiden hiçbiri görmemiş burayı” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat