Özdilek

Siyaset

Kadınlar yerel seçimlere hazır

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, her hafta farklı mahalle başkanları ve mahalle birim birim başkanlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geliyor.

1 Kasım 2018 Saat: 10:32
Kadınlar yerel seçimlere hazır
Kadınlar yerel seçimlere hazır

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi programlarına devam ediyor. sosyal sorumuluk projeleriyle farkındalık yaratan, vatandaşlara yönelik programlarıyla aktif olarak çalışan Başkan Yazıcı ve yönetimi, teşkilat programlarını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda, Başkan Yazıcı, her hafta en az 5 mahalle başkanı ve mahallelerin birim başkanlarıyla bir araya gelerek değerlendirmede bulunuyor, mahallelerin taleplerini alıyor. Şuana kadar, Akpınar Toki, Cedit, Akçakoca, Tavşantepe, Kadıköy, Yenişehir, Hacıhzır,  Bekirdere, Çukurbağ ve Mehmet Ali Paşa Mahalleleri ile değerlendirme toplantıları yapıldı.

 Mahalle başkanlarının çok önemli bir görev yerine getirdiğini ve sorumluluklarının büyük olduğunun altını çizen Betül Yazıcı, “Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek. Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine, değil gönüllerine gireceğiz. Biz yerel seçimlerde canla başla çalışacağız. Teşkilat olarak 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlere hazırız. İnancım odur ki yerel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat