Özdilek

Güncel

KADINA ŞİDDET DANSLI PROTESTO

Dünyada her üç kadından biri taziz ediliyor, tecavüze uğruyor yada öldürülüyor. Tüm dünyada ve ülkemizde aynı gün kadına karşı şiddeti protesto etmek için danslı protesto eylemi yapıldı.

14 Şubat 2013 Saat: 20:10
KADINA ŞİDDET DANSLI PROTESTO
KADINA ŞİDDET DANSLI PROTESTO

14 Şubat Perşembe günü  tüm dünyada kadına şiddeti protesto amacıyla  bir milyar insanın aynı kareografide ve zamanda dans ettiği  “One Billion Rising(bir milyar ayaklanıyor)” etkinliğine, Gebze ilçesinde bir fabrikanın kadın yönetici ve  işçileri de katıldı.

Çayırova’da kurulu bulunan  ve ülkenin önde gelen fabrikalarından Sarkuysan fabrikasının kadın işçileri tam saat 13.00’de, işlerini bırakarak 5 dakika süre ile  tüm dünya ile aynı anda, aynı dansı yaptılar. Dans gösterilerine, fabrikanın yönetim kurulu başkanı Hayrettin Çaycı ve Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro katılarak destek verdiler.

Danslar renkli gösterilere sahne olurken, dans sonrası kadınlar tüm dünyada yürütülen protestoya destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat