Özdilek

Siyaset

Kadıköy siyasileri iftarda buluşturdu

CHP Kadıköy Mahalle Temsilciliği’nin düzenlediği sokak iftarında partililer ve çevre sakinleri bir araya geldi

2 Haziran 2018 Saat: 10:41
Kadıköy siyasileri iftarda buluşturdu
Kadıköy siyasileri iftarda buluşturdu

CHP Kocaeli İl Örgütü önceki akşam partinin Kadıköy Mahalle Temsilciliği’nin ev sahipliğini üstlendiği sokak iftarına katıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Özgür Harun Yıldızlı, Demet Karaman, Suca Omurca, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Kaan Günan, partinin milletvekili adaylarından Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Prof. Dr. Muhip Kanko ve Anıl Acurman, milletvekili aday adaylarından Mehmet Ümit Küçükkaya, Doç. Dr. Ehlinaz Torun ile İmam Çetinkaya, partinin eski İzmit İlçe Başkanları Alparslan Seymen ve Selman Yıldırım, Büyükşehir Belediye Meclisi eski CHP grup başkan vekili Fahri Örengül, Kadıköy Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım da iftar yemeğine katılan isimler arasındaydı.

 Halkın yoğun ilgisi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetim Kurulu üyeleri iftar öncesinde çevre esnafını da ziyaret etti.  Partililerin ve çevre sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği için Kadıköy Mahallesi’ndeki ana cadde üzerinde yer alan kaldırıma masalar kurularak mütevazı bir sofra hazırlandı. Kadıköy Mahalle Temsilcisi Hüsrev Bilgili’nin tüm katılımcılarla tek tek ilgilendiği iftar yemeğinde hep birlikte açılan orucun ardından sofralardan seçim sohbetleri de eksik olmadı. İftar yemeğinin ardından tüm partililer, 24 Haziran seçimlerinin saha çalışmaları için gerçekleştirecekleri programlara katılmak üzere ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat