Özdilek

Spor

Japonya’da 2. Olan Rüzgar Sörfü Sporcumuz Lena Erdil, Kore’de!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sponsoru olduğu, ülkemizi rüzgar sörfünde başarı ile temsil eden sporcumuz Lena Erdil, PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası için Japonya’dan sonra Kore’ye gitti.

19 Mayıs 2018 Saat: 11:43
Japonya’da 2. Olan Rüzgar Sörfü Sporcumuz Lena Erdil, Kore’de!
Japonya’da 2. Olan Rüzgar Sörfü Sporcumuz Lena Erdil, Kore’de!

Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Lena Erdil, ismini Dünya’ya duyurmaya hızla devam ediyor. Japonya’nın Yokosuka kentinde gerçekleşen 2018 PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Lena Erdil, slalom dalında katıldığı yarışta Delphine Cousin Questel’in ardından gelerek 2. oldu.

“Slalom Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum”

 

Aldığı derecenin ardından açıklama yapan Erdil, “Geçen seneki sakatlığımdan sonra ilk yarışımdı ve biraz tereddütlerim vardı. Bu yarışı ikincilikle bitirdim. Şu an gayet iyi durumdayım. Önümüzde iki yarış daha var. Önce Güney Kore’de, üç hafta sonra da Portekiz’de birinci gelerek Slalom Dünya Şampiyonu olmak istiyorum” diye konuşmuştu.

Yarışlar 19-24 Mayıs’ta

 

19-24 Mayıs tarihleri arasında, Kore’nin Ulsan kentinde gerçekleşecek olan 2018 PWA Dünya Rüzgar Şampiyonası’nda yarışacak olan Lena Erdil, Japonya’da olduğu gibi podyumu hedefliyor. Okan Üniversitesi Hastanesi olarak Erdil’e başarılar diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat