Özdilek

Güncel

Jandarma komutanı tanışmaya geldi

Kısa bir süre önce İzmit İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Yzb. İnanç Marım, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

6 Ekim 2018 Saat: 12:00
Jandarma komutanı tanışmaya geldi
Jandarma komutanı tanışmaya geldi

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Başkan Nevzat Doğan, İlçe Jandarma Komutanı İnanç Marım’a yeni görevinde başarılar dileyerek “ ordumuz, komutanlarımız, bizim göz bebeğimiz, baş tacımız, gururumuzdur. Onların sayesinde bugünlere geldik. Türk Milleti zaten asker millet olduğu için komutan, ordu dediğinde ayrı bir heyecan duyuyoruz.

 

Her zaman yanınızdayız

 İzmit Belediyesi olarak kurumlar arası ilişkilerimiz çok iyi. Biz vatandaşımızın emrinde ve hizmetinde olan bir belediyeyiz. Sizlerin yapacağı çalışmaları elimizden geldiği kadar kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Kocaeli ve İzmit’e gelen insanların her yönden sadece belediye değil, huzur, güvenlik açısından her açıdan keyif aldığı bir yaşam alanı olarak değerlendirmeleri bizi de mutlu ediyor. Allah muvaffak etsin, bizler her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

 

Başarılarınıza şahit olduk

 

İlçe Jandarma Komutanı da Başkan Nevzat Doğan’a teşekkür ederek  “ daha önce İzmit’e hiç yolum düşmemişti. Gelmeden önce atanacağım kentle ilgili bir araştırma yaptık. Bu araştırma esnasında, sayın başkanımızın İzmit için başarılı ve özverili çalışmalar içinde olduğunu öğrendik. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımızı uyum içerisinde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler: Nevzat Doğan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat