Özdilek

Siyaset

İzmitli AK Kadınlar engelleri ortadan kaldırıyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Engelliler Haftası kapsamında Melek Kapancı’yı ziyaret etti

11 Mayıs 2018 Saat: 18:04
İzmitli AK Kadınlar engelleri ortadan kaldırıyor
İzmitli AK Kadınlar engelleri ortadan kaldırıyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Yönetimi, göreve geldiği günden itibaren İzmit’te ayak basmadık yer bırakmadan, kapı kapı gezerek, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Betül Yazıcı ve yönetimi İzmit’in Tüysüzler Mahallesi’nde ikamet eden Melek Kapancı’yı ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette konuşan Başkan Yazıcı, "Engelli kardeşlerimizin çok sıcak ve karşılıksız sevgileri var. Bu ziyaretlerimizi hiç aksatmadık. Biz her zaman bu kardeşlerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz " dedi.

“Gönüllerimiz engelli olmasın” AK Parti iktidarıyla birlikte engelli vatandaşlarla ilgili önemli adımlar atıldığını ifade eden Başkan Betül Yazıcı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, samimice engelli dostu ve her adımda engellileri göz önüne alıyor. Bizler de onun çizgisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız, yıllarca engellileri ilgilendiren konuların gündeme getirilmesini sağlayıp engellilerin her alanda desteklenmesi için her kapıyı açtı. Önemli olan gönüllerimizde engel olmasın. Biriz, beraberiz, birlik ve beraberlikte her zaman güçlüyüz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat