Özdilek

Spor

İzmit’te ücretsiz yüzme kursları

İzmit Belediyesi, öğrenci ve bayanlar için ücretsiz yüzme kursları düzenliyor

6 Nisan 2018 Saat: 07:49
İzmit’te ücretsiz yüzme kursları
İzmit’te ücretsiz yüzme kursları

 ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilkokul 2. sınıf öğrencileriyle bayanlara yönelik yüzme kursları İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce hizmete açılan Kocaeli’nin ilk aquaparkındaki yarı olimpik havuzda gerçekleştiriliyor. Yetkililer şimdiye kadar 3 bine yakın öğrenciye yüzme öğretildiğini belirterek, “Uzman kişiler nezaretindeki yüzme kursları sadece öğrenci ve bayanlarla sınıflı değil. Aynı zamanda engellilere de ücretsiz yüzme eğitimi veriliyor” dediler.

Başkan yardımcısı ziyaret etti

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 09.00-16.00 saatleri arasında öğrencilere, Cuma günleri bayanlara, Çarşamba ve Perşembe günleri de 16.00-17.00 saatleri arasında da engellilere verilen yüzme kurslarını İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ziyaret ederek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güray Oruç, hedeflerinin İzmit’te yüzme bilmeyen kimse kalmaması olduğunu ifade ederek, “Aynı zamanda proje sayesinde şehrimizi yurt içi de yurt dışında yüzücüler çıksın istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat