Özdilek

Siyaset

İzmit’te Başbakan Heyecanı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresi çalışmalarını değerlendirmek üzere mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

20 Şubat 2018 Saat: 09:23
İzmit’te Başbakan Heyecanı!
İzmit’te Başbakan Heyecanı!

AK Parti İzmit İlçe teşkilatında Başbakan Binali Yıldırım’ın ilimize gelişi sebebiyle çalışmalar hızlı bir şekilde başlatıldı. Bu kapsamda İlçe Başkanı Hasan Ayaz, çalışmaları değerlendirmek üzere Antikkapı Restoran’da düzenlenen toplantıda mahalle başkanları ile bir araya geldi. Programa, Başkan Ayaz’ın yanı sıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı.

ŞÖLEN HAVASINDA KONGRE

Mahalle teşkilatları ile koordineli bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerinin bilgisini veren Başkan Ayaz, “102 mahallemizle aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle başkanlarımız büyük emek harcıyorlar. Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve tüm teşkilatlarımızla yine başarılı bir ekip çalışması sergileyecek ve şölen havasında büyük bir kongre gerçekleştireceğiz” dedi.

‘BAŞBAKANIMIZIN GELİŞİ BİZE HEYECAN KATIYOR’

Başkan Hasan Ayaz, “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım teşrifleri ile 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda İl Kongremizi yapacağız. İzmit olarak ev sahipliği yapacağımız bu önemli günümüzde tüm halkımızı coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz. Kongremiz, daha önceki kongrelerde olduğu gibi büyük bir coşku içerisinde gerçekleşecek. Sayın Başbakanımızın gelişi, bizlere ayrı bir heyecan katmaktadır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbin yar ve yardımcımız olsun.  Durmak yok, yola devam” ifadelerin kullandı

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat