Özdilek

Güncel

Özgürlüğümüzden vazgeçmeyiz

Sahip olduğu ekonomik, tarihi ve kültürel değerleri ile ülkemizin göz bebeği olan İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümünü hep birlikte büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

27 Haziran 2017 Saat: 11:30
Özgürlüğümüzden vazgeçmeyiz
Özgürlüğümüzden vazgeçmeyiz

Yüce Türk Milletinin tarihi, kahramanlık destanları ile doludur.  

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşu da bu kahramanlık öykülerinden biridir. Vatanın her köşesinde olduğu gibi düşmana karşı genciyle yaşlısıyla erkeğiyle kadınıyla eşi görülmemiş bir kahramanlık örneği sergileyen İzmitliler'in yazdıkları bu şanlı destan, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir şart altında vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

 Bugün, Türkiye’nin en güzel bölgelerinden birinde, güven ve huzur içinde yaşıyorsak bunu, Yahya Kaptan, İpsiz Recep, Kara Fatma, Mevlüt Efendi ve diğer isimsiz kahramanlarımıza borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Bu anlamlı günde vatanımızın her karış toprağında, özgürlük ve bağımsızlık uğruna mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum.

 

                                                                                                          Haydar AKAR

                                                                                     Kocaeli Milletvekili

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat