Özdilek

Spor

İzmit Belediyespor ,Mert Köprücü ile devam dedi

İzmit Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Süper Ligde verecekleri mücadelede baş antrenör Mert Köprücü ile devam kararı aldı

12 Temmuz 2018 Saat: 11:21
İzmit Belediyespor ,Mert Köprücü ile devam dedi
İzmit Belediyespor ,Mert Köprücü ile devam dedi

2017 – 2018 sezonunun ortasında İzmit Belediyepor da baş antrenör olarak göreve başlayan ve takımı üst sıralara taşıyan Mert Köprücü ile Süper Lig için de imzalar atıldı.  Köprücü, atılan imzayla 2018 – 2019 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Liginde İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı antrenörü olarak mücadele verecek.  .

 İzmit’in evladı

 Mert Köprücü ile Süper Lig de de başarılı bir lig geçireceklerine inandıklarını belirten İzmit Belediyepor Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk, “  geçtiğimiz sezonda hocamızla çok başarılı bir lig geçirdik. Yıllar sonra süper ligde bir takımımızın olması bizim için de şehrimiz için de büyük mutluluk.  Mert beyden yeni sezonda da beklentimiz çok yüksek.  Hocamız aynı zamanda İzmit’imizin evladı. 

 Takım için liste bekliyoruz

 Süper lig için çok iddialı bir takım kuracağına inancımınız sonsuz, kendisinden bu konuyla ilgili en kısa sürede bir liste bekliyoruz” şeklinde konuştu.    Yeni sezonun da geçtiğimiz sezon gibi başarılı geçmesi dileğini ileten Öztürk, bu imzanın hem kulüp hem de taraftarlar için hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat