Özdilek

Eğitim

İzmit Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, internet

İzmit Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, internet ve kırtasiye desteği

25 Eylül 2020 Saat: 17:48
İzmit Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, internet
İzmit Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, internet

İzmit Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, internet

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet, binlerce kırtasiye ve internet hizmeti desteği verecek.  İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, öğrencilere 100 tablet, 20 GB internet paketi ve binlerce liralık kırtasiye kartı da dağıtacaklarının açıkladı; yardım sever vatandaşları da öğrenciler için eğitim desteğine davet etti
Öğrencilere yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, pandemi nedeniyle online olarak devam eden yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere bu kez de eğitim paketi dağıtmaya hazırlanıyor. Öğrencilerin, koronavirüs nedeniyle online olarak devam eden eğitimlerine katkıda bulunmak isteyen İzmit Belediyesi, 100 adet tablet bilgisayar, bin kişiye kırtasiye desteği ve 2 bin kişiye 20 GB internet paketi internet erişiminden oluşan destek paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.  Bunun yanında www.izmitkardeseller.com adresinden vatandaşların kullanmadığı tablet ve diz üstü bilgisayarlar toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. 
Gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere  
Tablet, kırtasiye malzemeleri ve internet hizmetini içeren eğitim yardımları, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne kayıtlı, eğitim yardımı talebi olan ailelerin eğitim çağındaki çocukları için yapılacak. İzmit Belediyesi, daha önceden belediyeye başvurup Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonrası desteğe uygun görülen vatandaşların çocuklarına, 100 adet tablet, bin adet kırtasiye desteği ve 2 bin adet internet hizmetiyle önemli bir eğitim desteği verecek.
Karedeş eller ile yardım köprüsü kuruluyor  
İzmit Belediyesinin kendi bünyesinde verdiği desteğin dışında, ihtiyaç sahibi vatandaşları, hayırseverlerle buluşturduğu Kardeş Eller Projesi üzerinden de, İzmitliler birbirine destek olmaya devam edecek. Eğitim desteği ihtiyacı olan vatandaşlar, İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği http://izmitkardeseller.com/ adresine girip “Destek almak istiyorum” butonundan başvuru yapabilecek. İhtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlar da yine aynı şekilde http://izmitkardeseller.com/ adresinden “Destek vermek istiyorum” butonuna basarak, İzmit Belediyesinin kurduğu yardım köprüsü üzerinden, ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunabilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat