Özdilek

Spor

İzmit belediyesi’nden 10 bin öğrenciye basketbol topu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Haydi Basketbola Projesi ile bu sene de binlerce öğrenciye ücretsiz basketbol topu dağıtılıyor.

2 Mart 2018 Saat: 09:29
İzmit belediyesi’nden 10 bin öğrenciye basketbol topu
İzmit belediyesi’nden 10 bin öğrenciye basketbol topu

İlk defa 2016 yılında başlanan ve şimdiye kadar 20 bin öğrenciye basketbol topu dağıtılan proje ile bu sene de 10 bin ilkokul 4. sınıf öğrencisine top verilecek. Basketbol toplarının dağıtımına başlandığını söyleyen yetkililer “ okullar kapanmadan önce topların dağıtımını tamamlamış olacağız” dediler.

 

Hidyaet Türkoğlu katılacak

 

İlk etapta Hakkaniye’de 20, Çubuklu Osmaniye’de 19, Bayraktar’da 15, Solaklar’da 18, Akmeşe’de 50, Farabi okulunda da 35 öğrenciye basketbol topları İzmit Belediyesi yetkililerince teslim edildi. Topların dağıtımının devam ettiğini söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, “ top dağıtımına şehir merkezine uzaktaki okullardan başladık. Şehir merkezindeki okulların top dağıtım törenini önümüzdeki günlerde Basketbol  Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun da katılacağı toplu törenle vereceğiz” dediler. Basketbol topu dağıtılan öğrenciler, Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat