Özdilek

İGF

İzmir Aliağa'da dijital kitap hizmeti

Aliağa Kent Kitaplığı’nın 13. yayını 156 sayfalık ‘Yörükler ve Derici Yörükleri Tarihi’ kitapseverlerden gelen yoğun talep üzerine yeniden dağıtıma çıkıyor.

30 Nisan 2021 Saat: 15:05
İzmir Aliağa'da dijital kitap hizmeti
İzmir Aliağa'da dijital kitap hizmeti
İZMİR (İGFA)- Aliağa ve çevresindeki bin yıllık Yörük kültürünü araştırmak, öğrenmek, yaşatmak ve geleceğe taşımak için Aliağa Belediyesi’nin kültür yayınları dahilinde hazırlanan ‘Yörükler ve Derici Yörükleri Tarihi’ eğitimci, yerel araştırmacı Cevat Yıldırım tarafından kaleme alındı.
Aliağa Kent Kitaplığı’nın nadide eserlerinden olan kitap sadece Aliağa ve çevresindeki Yörükler açısından değil, Anadolu coğrafyasındaki tüm Yörüklerin tarihiyle ilgili önemli bilgiler barındırıyor. Son 7 yılda Aliağa Kent Kitaplığı’na kazandırdığı 14 dev eserin PDF, E-kitap, görme engelli vatandaşlar için ise sesli e-kitap dinle uygulamaları belediyenin resmi sayfasında kitapseverlerin hizmetine sunuluyor. Dijital kitap uygulamaları, özellikle pandemi süresince hayata geçirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında tüm kitapseverlere büyük kolaylık sağlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat